Ka vend për të gjithë

Kërkohet një ide e qartë, gazmore përtej të qeshurave, interesante përtej kuriozitetit dhe e pashkëputur nga Kreativët e mëparshëm.
Praktikisht sollëm një realitet magjik, një ditë të mrekullueshme dhe një diskutim të zjarrtë për të vendosur se si do të përcillen paketat mujore nga Albtelecom dhe Eagle Mobile.
E teksa “objekti” që i komplikon gjërat zbulohet se është njëri prej kreativëve, në fund edhe “dreri” i lezetshëm shfaqet thjesht si një iluzion komik.

Contact Us

PIK. Creative
Albania Tirana St. "Pjetër Bogdani", No. 37
Phone+355 (0) 68 200 6509

About Us

We are a young dynamic creative
agency with expertise in advertising,
branding, print, event and digital media.
i would fuck your mom in front of your dad google employees i would fuck your mom in front of your dad google employees i would fuck your mom in front of your dad google employees i would fuck your mom in front of your dad google employees i would fuck your mom in front of your dad google employees i would fuck your mom in front of your dad google employees bekle geliyorum bebegim